MOUNTAINBIKE

tot començà quan vaig cumplir es 40  coincidint també amb una evolució continua des perimetre abdominal .vaig agafar una bici velle i me vaig possar a pedalajar, després d’un messet i al veure que m’agradava  me vaig comprar sa que de moment es sa meva  companya d’aventures una spezialized stumpjumper ,que ho era de maca ,suspensions, freins de disco,cuadre d’alumini , pareixia una moto només li faltava es motor i poc a poc vaig anar fent sortidetes per sa muntanya amb altres companys ,he de dir que adalt sempre arribava es darrer no seguent aixi a sa baixada , ara i despres de pedalajar uns cuants d’anys  ja no arrib es darrer ni a ses pujadas es com tot sa perseverencia condueix a s’exit, recordeu que si es cap en vol ses cames  podràn. vos anim a provar-ho

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

12 responses

8 05 2010
perepayeras

si senyor, millor que esta segut a nes sofà.

23 05 2010
Jaume

Recordeu que si es cap en vol ses cames podràn.

Jo diría també que ses gomes ajuden. Pedro, ja es hora de canviar-les.

Bon treball…

23 05 2010
perepayeras

si jaume ,haurem d’anar a ses rebaixes, i tu permí mi pots acompanyar. je.je

15 09 2010
solete

Molt bé Pedro, sempre estàs damunt rodes (i millor que no siguin donuts!). A veure si dones un poc en es cervell i pots endivinar qui t’escriu.
Un “escolà” de Sa Pobla.

17 09 2010
perepayeras

me dones poques pistes ,tenc tres candidats, un que respon a piu l’altre que sigui misser i es tercer es un que es “mas”. ets algu d’aquets?

17 09 2010
solete

Idò som es mes guapo d’aquests 3. Ja que no em queden prediens al manco em tirraré alguna floreta ;). T’ha faltat afegir que vaig jugar a futbol amb n’Esteban.
Au venga si ho endivines et convit a una cerveseta!

17 09 2010
perepayeras

deixem que investigui, per una cervesseta mo tenc que currar,pero com a pista pot valer que has estat pare no fa masa temps?

17 09 2010
solete

Lo de esser pare “no fa massa temps” es relatiu. Sa nina farà 4 anys dilluns que ve, però diu que té novio, que s’ha de casar i que viurà amb es papa i sa mamà, perque vegis que es temps es relatiu. Crec que ja podem anar triant lloc per sa cervesseta o cridam a n’en Sherlock homes. Si el crides que vengui també per sa cervesseta! 😉

17 09 2010
perepayeras

s’ha acabat es joc, te donare una darrere informació si l’endevin pagues tu i si no pag jo. vares neixer un 5 d’octubre del 72 ?

17 09 2010
solete

OOOOOHHH!. Som del 69!!!. Abans de fer-te un GAME OVER et donaré ja, no una pista, sino una autopista. De ca s’escolà, fill de metge, cosí d’en tomeu de sa Fonda d’es Tren i també d’en Domingo Remolà, poblé “empeltat” (arrelat en es poble, encara que sempre he estat per fora), així que, per ventura, em coneixes més de vista que de res… i el més important: amb una TREK nova amb ganes de donar-li canya!!!!

17 09 2010
perepayeras

cagondell bielet , no mo puc creure quant temps. tambe me enrrecord que anavem a jugar qualque diumenge en sortir de misa a ca sa teva padrina, be ido aquesta trek teva li hem de donar canya ,com tambe estic per palma diguem coses i quedam,es meu tel es 619 306996. una aferrada

17 09 2010
solete

Cagondell Pedro, has endivinat sa familia però no es germà. Jo som en Guillem!!!. En tot cas, demà he quedat per fer volta per Ariany amb un tal Xisco de Sa pobla, que te la WEb xisco mountain bike. No el conec però ho vaig trobar per internet.
Tenc el teu mobil i demà et cridaré. Una aferrada!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: